Hämeenlinnan Joulumarkkinat järjestetään jälleen 8.-9.12. – Ilmoittaudu mukaan!

Tervetuloa myymään tuotteita, palveluja ja jouluisia herkkuja Elenia Areenan lämpöisiin glögin ja piparintuoksuisiin sisätiloihin parhaaseen joulusesonkiaikaan! Parkkipaikkoja riittää kaikille, niin markkinaväelle kuin kauppiaillekin.

Järjestimme viime vuonna Joulumarkkinat ensimmäistä kertaa ja saimme erittäin hyvää palautetta niin yleisöltä kuin näytteilleasettajilta. Viime vuoden Joulumarkkinoilla oli 127 näytteilleasettajaa ja yli 10 000 markkinavierasta. Haluamme tehdä tästä perinteen Hämeenlinnaan ja kehittää tapahtumaa entistä paremmaksi yleisöä ja näytteilleasettajia kuunnellen.

Markkinoimme ja tiedotamme Joulumarkkinoista voimakkaasti omissa medioissamme: Hämeen Sanomissa, Hämeenlinnan Kaupunkiuutisissa, Forssan Lehdessä ja Seutu Sanomissa sekä lehtien verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa (Facebook).

Tarjolla on viime vuoden malliin eri kokoisia osastopaikkoja (myös ulkopaikkoja) sekä pöytäpaikkoja käsityöläisille ja jouluherkkujen myyjille.

Joulumarkkinoille on yleisöllä vapaa pääsy.

Joulumarkkinat ovat avoinna:
La 8.12. klo 10.00 – 17.00
Su 9.12. klo 10.00 – 16.30

ILMOITTAUDU AJOISSA!

Viime vuonna osastopaikat loppuivat kesken, joten Ilmoittaudu nyt heti mukaan Hämeenlinnan Joulumarkkinoille sähköisellä lomakkeella, johon pääset klikkaamalla  TÄSTÄ

Osastopaikkojen myynti:
Hanna Velin
Puh. 075 755 2578 tai 040 450 1921
hanna.velin@hameensanomat.fi