Kävijöille

Järjestimme viime vuonna Joulumarkkinat ensimmäistä kertaa ja saimme erittäin hyvää palautetta niin yleisöltä kuin näytteilleasettajilta. Haluamme tehdä Joulumarkkinoista perinteen Hämeenlinnaan ja kehittää tapahtumaa vuosi vuodelta entistä paremmaksi yleisöä ja näytteilleasettajia kuunnellen.

Mukana menossa ovat Joulupukki, viime vuonna suuren suosion saanut Panssariprikaatin VMTK-bändi iloisine joululauluineen sekä Tiernapojat. Lisäyksenä viime vuoteen markkina-areenalla on tarjolla myös mukavaa tekemistä perheen lapsille ja kaikille lapsenmielisille! Tutustu ohjelmaan >>

Elenia Areenan pihalta voit ostaa mieleisesi joulukuusen saman tien mukaasi tai tehdä kuusesta kätevän ennakkotilauksen.

Kerromme Joulumarkkinoista omissa medioissamme: Hämeen Sanomissa, Hämeenlinnan Kaupunkiuutisissa, Forssan Lehdessä ja Seutu Sanomissa sekä lehtien verkkosivuilla ja Joulumarkkinoiden Facebook-sivulla.

Joulumarkkinoiden näytteilleasettajaluettelo julkaistaan Joulumarkkinoiden kotisivuilla 22.11. sekä Hämeen Sanomissa perjantaina 7.12. ilmestyvillä Joulumarkkinoiden teemasivuilla.

Joulumarkkinat ovat avoinna:
La 8.12. klo 10.00 – 17.00
Su 9.12. klo 10.00 – 16.30

Joulumarkkinoille on yleisöllä vapaa pääsy.

Hämeenlinna Cheer Teamin yli 15-vuotiaiden Dynamite-joukkue vartioi Joulumarkkinoiden narikkaa. Vapaaehtoisella maksulla saatava tuotto käytetään joukkueen varustehankintoihin.

Tervetuloa Joulumarkkinoille!
Hämeen Sanomien messutiimi

Joulumarkkinat 2017

joulumarkkinat17_sisaosasto2
joulumarkkinat17_sisaosasto1
VMT_bändi
Näytteilleasettaja_Made by Hannele Rusila
joulumarkkinat17_sisaosasto3
cheer team
Näytteilleasettaja_Poikain_Parhaat kopio
Yleiskuva_1
Näytteilleasettaja_Anja_ja_Pertti_Virta
Elli-Sofia Friman
joulumarkkinat17_pihaosastot