Hämeenlinnan Joulumarkkinat 2024 Hämeenlinnassa, Pullerin Urheilupuistossa.

Osoite: Loimua Areena, Härkätie 17, 13700 Hämeenlinna

Järjestäjä:
Hämeen Media Oy
Vanajantie 7,
13100 Hämeenlinna

Messut avoinna yleisölle:
Lauantaina 10.8. klo 10.00 – 17.00
Sunnuntaina 11.8. klo 10.00 – 16.00
Ei pääsymaksua.

OSANOTTOEHDOT

1. OSASTOJEN HINNAT Osastojen hinnat ovat nähtävissä Hämeenlinnan Joulumarkkinoiden kotisivuilla: hameenlinnanjoulumarkkinat.fi. Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

2. OSASTOT Osastokartat ovat nähtävissä Hämeenlinnan Joulumarkkinoiden kotisivuilla: hameenlinnanjoulumarkkinat.fi. Omien seinärakenteidenne tulee olla 250 cm korkeat ja siistit, eivätkä ne saa aiheuttaa haittaa muille näytteilleasettajille. Edellisestä poikkeaville seinärakenteille järjestäjä osoittaa paikan.

3. SÄHKÖT Sähköliittymien hinnat ovat nähtävissä hinnastossa Hämeenlinnan Joulumarkkinoiden kotisivuilla hameenlinnanjoulumarkkinat.fi. Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %. Sähkön tarpeesta on ilmoitettava varauksen yhteydessä sekä ilmoittautumislomakkeessa. Väärien tietojen antaja on velvollinen korvaamaan sulake- ym. vauriot. Varomaton halogeenien poltto keskeytetään (vaarat).

4. MYYNTI-/NÄYTTELYTILAN VARAAMINEN Kauppa on syntynyt ja varaus on sitova, kun varaaja on suullisesti tai kirjallisesti ilmoittanut näyttely-/myyntitilan varauksesta, ja osaston paikka + hinta on myyjän kanssa sovittu ja sähköpostilla vahvistettu varaajalle. Osastovuokra laskutetaan 14 vrk:n kuluessa varauksen vahvistamisesta, aikaisintaan 1.8.2024.

Näytteilleasettajien ilmoittautumisaika päättyy 3 viikkoa ennen messuja. Näytteilleasettajaluetteloon (julkaistaan messu-liitteessä ja tapahtuman kotisivuilla) saadaan varmuudella tiedot niistä näytteilleasettajista, jotka ovat lähettäneet sähköisen ilmoittautumisen viimeistään 3 viikkoa ennen messuja. Tapahtuman järjestäjä ei vastaa mahdollisista virheistä näyttelyluetteloissa ja muissa painotuotteissa.

5. LASKUTUS JA MAKSUEHDOT Hämeen Media oy edellyttää luotollisessa myynnissä yritysasiakkailta y-tunnuksen ja yksityisasiakkailta henkilötunnuksen antamista. Asiakkaiden luottotiedot tarkistetaan ennen osanottovahvistuksen lähettämistä. Maksuhäiriömerkinnän tai muun vastaavan syyn vuoksi Hämeen Media oy voi edellyttää maksun suorittamista etukäteen ennen osanottovahvistuksen lähettämistä. Maksuehto on 10 pv netto.

Paperilaskun lähettämisestä veloitetaan käsittely- ja postituskulu, joka on yritykselle ja yhdistykselle 7,00 € (+alv) ja yksityishenkilölle 3,00 € (sis. alv). Sähköpostilasku ja verkkolasku veloituksetta. Eräpäivän jälkeinen viivästyskorko on korkolain mukainen. Kaikki maksut on suoritettava viimeistään eräpäivänä. Hämeen Media Oy on ulkoistanut maksumuistutusten lähettämisen ja perinnän Intrum Justitia Oy:lle. Osaston käyttöoikeus palautuu järjestäjälle, ellei paikanvuokraa suoriteta eräpäivään mennessä.

6. VARAUKSEN PERUUTTAMINEN Näytteilleasettajalla on oikeus peruuttaa osallistumisensa 14 vrk kuluessa järjestäjän lähettämän sähköpostivahvistuksen päiväyksestä. Mikäli peruutus tapahtuu alle kolme viikkoa ennen messuja, kaikki maksut peritään täysimääräisinä.

7. VAKUUTUS JA VARTIOINTI Messujärjestäjällä on järjestäjän laitteista kolmannelle osapuolelle aiheutuvat vahingot korvaava vastuuvakuutus. Myyjät vastaavat itse omalle kalustolleen, muille myyjille, yleisölle tai  kiinteistölle aiheuttamistaan vahingoista. Messualue on vartioitu, mutta mukana olevat tuotteet ja rekvisiitta ovat näytteilleasettajan omalla vastuulla.

8. OSASTOJEN SIJOITUS Messuosastojen lopullisen sijainnin määrää messujärjestäjä. Järjestäjällä on oikeus lisätä tai vähentää varattua pinta-alaa 10 %.

9. OSASTOJEN RAKENTAMINEN JA PURKAMINEN Näytteilleasettaja vastaa itse osastonsa rakenteista, pöydistä ja kaikista muista osastomateriaaleista. Näytteilleasettaja vastaa että osasto on kiinnitetty tai riittävillä painoilla turvattu siten, että siitä ei missään olosuhteissa aiheudu vaaraa. Yli 1000 kg painavien näyttelyesineiden paino/m2 on ilmoitettava etukäteen messujärjestäjälle. Kaikenlainen kiinnittäminen sisätilojen katto-, pilari-, seinä- ja lattiarakenteisiin on kielletty. Paloturvallisuuden suhteen on noudatettava yleisiä voimassa olevia asetuksia ja messualueen paloturvallisuusohjeita.

Osastojen pystytyksen saa aloittaa vasta ilmoittautumisen jälkeen, sitten kun lupa on saatu! Viimehetken suoritusten kuitti on esitettävä ilmoittautumisen yhteydessä.

Messuosastot tulee rakentaa valmiiksi perjantaina klo 10.00-20.00 välisenä aikana.

Messuosastojen purkamisen saa aloittaa sunnuntaina klo 16.00. Autoja ei saa liikutella messualueella messujen aukioloaikana. Nurmikoille ei saa pysäköidä autoja.

Sisäosastot puretaan sunnuntaina välittömästi messujen päätyttyä. Näytteilleasettajien tavarat on poistettava messualueelta sunnuntai-iltana klo 20.00 mennessä. Osastot on luovutettava haltuunottokunnossa. Kaikki jätteet on toimitettava jäteastioihin.

Näytteilleasettajat pääsevät sisäosastoille lauantaina klo 8.00 ja sunnuntaina klo 9.00.

Messuille saapuvat tavaralähetykset on merkittävä yrityksen nimellä, osaston numerolla sekä messutapahtuman nimellä. Messuille saapuvia tavaralähetyksiä voidaan ottaa vastaan aikaisintaan torstaina 13.12.2024 klo 8.00 alkaen. Messujärjestäjä ei voi kuitata tavaraa vastaanotetuksi näytteilleasettajan puolesta eikä vastaa tavaroiden purkamisesta, säilytyksestä eikä niiden toimittamisesta messujen jälkeen.

10. ESITTEET, ESITYKSET JA MUSIIKKI Esitteiden jako ja arpojen kauppaaminen osastojen ulkopuolella ei ole sallittua ilman messujärjestäjän lupaa. Näytteilleasettaja vastaa näyttelytiloissa esittämiensä tallenteiden ennakkotarkistuksista, tekijäoikeusmaksuista sekä tv-luvista. Esitykset eivät saa häiritä naapuriosastoja.

Muilta osin noudatamme Hämeen Media Oy:n yleisiä messuehtoja.

Hämeenlinnan Joulumarkkinoiden myynti: 
messutuotanto@media.fi
Pekka Wallenstjerna p. 040 686 1333
Ari Viitala p. 040 077 4273
Jari Markkula p. 040 554 6290