Kävijöille

Hämeen Sanomat järjestää JOULUMARKKINAT Loimua Areenalla 4.-5.12.2021 (entinen Elenia Areena)

Tervetuloa ostamaan tuotteita, palveluja, jouluisia käsitöitä ja herkkuja Loimua Areenan lämpöisiin glögin ja piparintuoksuisiin sisätiloihin parhaaseen joulusesonkiaikaan!

Joulumarkkinoille on yleisöllä vapaa pääsy.

Joulumarkkinat ovat avoinna:
La 4.12. klo 10.00 – 17.00
Su 5.12. klo 10.00 – 16.00

Hämeenlinna Cheer Team vartioi Joulumarkkinoiden narikkaa, tue seuraa vapaaehtoisella maksulla!
Vapaaehtoiset narikkamaksut menevät seuran toiminnan kehittämiseen ja tukemiseen.

Ohjelmaa

Juontajana Heidi Kyrö

Joulumarkkinat juontaa ja fiilistä nostattaa ihastuttava viihteen monitoiminainen Heidi Kyrö!

Panssariprikaatin VMTK-bändi

Panssariprikaatin VMTK-bändi on luomassa ihanaa joulutunnelmaa Hämeenlinnan Joulumarkkinoiden lavalla yhdessä Heidin Laulustudion oppilaiden kanssa. Tervetuloa nauttimaan hyvästä musiikista!

Hula Shakers

Hämeenlinnan Joulumarkkinoilla mukana Hula Shakers - Havaijilaisia joulutansseja! Tanssin runous ja ukulelen soinnut vievät hetkeksi havaijilaiseen joulutunnelmaan. Havaijilainen tanssi on tarinankerrontaa, jonka juuret ovat havaijilaisessa runolaulussa. Tanssi ja käsiliikkeet kertovat tarinaa ja tukevat laulun sanomaa. Aloha! Hula Shakers esiintyy Hämeenlinnan Joulumarkkinoiden lavalla lauantaina ja sunnuntaina klo 14.30.

Osallistu ylellisen teatteripaketin arvontaan!

Riihimäen Teatterin osastolla (F16-F17) pääset osallistumaan ylellisen teatteripaketin arvontaan. Paketti sisältää teatteriliput, kuohuviinit, ruokailun, hotellimajoituksen ja väliaikatarjoilut kahdelle hengelle Riihimäen Teatterissa ja Teatterihotellissa. Palkinnon voi käyttää kevään 2022 aikana valitsemaansa esitykseen.

Joulupukki ja tonttu​

Joulupukki ja tonttutyttö Sara paikalla la klo 10-16 ja su klo 10-14. Tule kuvauttamaan itsesi Joulupukin kanssa! Upean kuvauskaaren Joulumarkkinoille rakentaa Happy Balloonsin Tanja Liminka.